Geboren in Grubbenvorst  (L), Altijd  heb ik graag getekend en geschilderd. In de jaren zeventig ben ik serieus  begonnen met een schriftelijke  tekencursus van de Nederlandse School voor Tekenonderwijs, daarna heb ik  een cursus Tekenen en Schilderen van Teleac gevolgd.

Vanaf 1980 tot 1996 kreeg  ik les van Toon van de Ven (graficus, schilder en docent), als lid van teken- en schilderclub "het Brouwershuis" in Broekhuizen.    Vervolgens nam ik deel  aan verschillende teken- en schilderweken (gegeven door docenten afgestudeerd aan de Rietveldacademie) om mij verder te bekwamen, deze waren in Heeswijk-Dinther. Ook volgde ik een workshop in 2006  abstract schilderen bij Marleen Hanssen in Melick. In 2013 was ik  in Helvoirt voor een voor mij (op herhaling) korte cursus werken met gemengde techniek.  Nu geef ik  inmiddels ruim  vijftien jaar  les  bij het Hobby-Gilde in Horst aan twee middag- groepen volwassenen die zich creatief willen uiten. Ook workshops geef ik aan geinteresseerden. Deze workshops organiseerde ik o.a.  voor ouderen/jongeren met een beperking bij de Lindenhof in Wanssum/voor een familiedag/ vrijwilligers synthese Venray-Horst-Gennep/ B.en W. Horst aan de Maas/ KBO's/ Vrouwenbeweging/ administratie Elzenhorst/  bewoners Librije etc. 

Op 22 juni 2018 gaf ik schilderles op basisschool de Violier in Maasbree aan leerlingen van groep 7, waaronder  mijn kleindochter Sanne. Zeer inspirerend met leuke resultaten.

Aanvankelijk realistisch werkend, vooral stillevens en landschappen, werden de werken abstracter en kleurrijker van toon...

Exposeren doe ik vaker in groepsverband, maar ook alleen. Op dit moment heb ik

een  permanente tentoonstelling  met wisselende werken bij  Notariskantoor Novitas in Horst.

Vanaf aug. 2012 zijn twee  van mijn werken te zien in het  VieCuri Medisch Centrum in Venray, afdeling Oogheelkunde.

Vanaf juni 2015 is een van mijn werken te zien in het VieCuri Medisch Centrum in Venlo, afdeling nierdialyse.

Sinds mei 2017 hangen er een 25-tal werken in Hof te Berkel in Horst.

Foto's  van mijn werken werden  gemaakt door Jan van de Meerendonk, Meerlo en Wim Jenniskens, Horst.